Personalie

Thursday, April 18, 2013

518


i have been receiving two weeding invitations recently. one is from my kelos friend and the other one is from kawan di angin lalu. huhu honest to god, gua jealous. hmm. never mind. my turn will come one day. in sha Allah. ini janji Allah. so back to the weds, both  buat kenduri on the same date. so i choose to go to penang!  sebab gigi dah bagitau berbulan-bulan yang lepas. yehaa. since this will become my second times to penang, imma so excited... plus gua nak ronda satu penang. krik krik.. yang first time tu, weols sampai around 12am. defuq!. then bertolak balik around 2am. so apa yang gua dapat?? nothing. nak kencing pun kena ronda satu pulau. mungkin depa takut, kalau gua kencing kt pulau, habis pulau tu tenggelam. may be. by the way sempat la rasa pasemboq yang very very delicious sambil menyaksikan binatang peliharaan depa yang dok kalut sana sini cari makan! "sungguh comel." 

buruk sey tulis rojak!

hmm gigi. lagi sebulan gi, lagi sebulan. cepat sangat rasa nya lu nak blah dari sini. blank otak gua time lu wassapp asha kata lu last dekat sini 14may. gua tak boleh nak sekat lu. tempat lu bukan kat sini. tempat lu di sisi suami. petang tu, lu datang kolej. bagi kad. bergenang air mata gua. gua control comel sehabis boleh. kalau gua nangis, nampak macam syera ayub. fuhh. semoga lu menjadi isteri solehah. taatlah padanya selagi boleh. woii jangan asik masak murtabak megi je der. tukar ini kalilah! haha