Personalie

Wednesday, February 1, 2012

389

aku ada kenal sorang pensyarah ni. baru kahwin tahun lepas. 2011. masa tu dia berumur 34 tahun. selepas kahwin ni, nampak lah perubahan pada diri dia. makin cantik, bergaya dan berseri je. seriously beza. hari-hari ada orang amek kerja, hantar kerja...selalu juga aku nampak dia tunggu husband dia area foyer. satu hari, sewaktu aku dan shaf nak pergi lunch, kami pun bertegur sapa.

A : Dr nak pegi makan ke?
Dr : haah. awak?
A : haah... pegi dengan husband ke?
Dr : yup.. hihihi
A : fuyooo...sekarang ni kami selalu nampak doktor makan sama, beramik, berantar....sonoklah doktor. kami ni pegi sendiri-sendiri je...huhu (buat muka sedih tapi maintain comel)
Dr : hey, saya 34 tahun pergi makan sendiri tau....awak baru 24 tahun dah bising...

hua! hamek kau! kuang3x....