Personalie

Friday, December 2, 2011

367

tak ready present, tak pegi kelas. bukannya tak sempat nak siap kan slide, tapi memang tak buat langsung. slumberr ye dok? pukul10 gua get ready walkie talkie ditangan. melalui risikan gua, bukan group gua yang present. ni yang gua kecewa! ada lagi group yang tertinggal. so dorangtake turn minggu ni. alaa derr. kenapa tak kabokan ke gua. kalau tak, tak ada la gua ponteng kelas. kan dah mencacatkan corak kedatangan gua ke kelas. dan tidak mengapa lagi. perisik gua dah tekapkan tandatangan gua. selamat lagi ;)

karangan ni pun...adoi. bila lah nak siap. macam mana lah time SPM gua boleh tulis karangan panjang-panjang tak sampai 2jam. la ni berhari-hari pun tak siap, tak apa. gua cuba. sebab jap lagi, gua kena hantar karangan ni. oke. adios vios.