Personalie

Wednesday, November 30, 2011

365

dia cikgu hang. dia share ilmu dia kat hang. tapi apa yang hang bagi balik kat dia? hang ingat esok hang last paper dah boleh belagak jadi star? dah boleh act likka superman? batman? kluangman? otoman(yang ni tak boleh. sbb otomen tu gua)? stupidman? yeah you're sucha stuPIGman. BULLSHIT! hang jangan ingat, hang dah bayar yuran yang tak berapa nak mahal tu, hang boleh buat sesuka hati hang.


hilang respek aku kat hang ! brengset! kalau hidup tak menyusahkan orang lain tak boleh ka?