Personalie

Wednesday, November 30, 2011

363

ni yang malas angkat phone...tak apa...kasi dia bebel sampai dia rasa penat. kalau awal-awal dah letak, nampak macam tak cool kan. so kasi chance la kat dia. tapi kalau dah sampai paksa gua serah no acc ape cer? by phone...apa-apa pun boleh jadi, kan? dan selepas setengah jam gua kasi chance dan setelah lu memaksa-maksa gua , gua dah tak cool macam mula-mula tadi. akhir nya tettttttttttt....babai.