Personalie

Sunday, October 23, 2011

hari ini hari ahad. aku busan. weekend-weekend yang lepas selalunya aku busy. tapi weekend ni, bos kata cuti. haishh. dah blur tak tau nak buat apa. kalau busy, semua benda aku nak buat. demmit.

weekend-weekend yang lepas jugak aku ada join satu camping di anjurkan untuk budak-budak sarawak. aku selangor. sebok je nak join kan? aku pedulik apa. aku yang memang dah lama nak pegi camping ni, bila di ajak shaf, ape lagi. join ler. bila lagi aku nak bergaul dengan miak-miak sarawak kan. overall camping tu oke ler. aku tak amek gamba sepanjang camping tu. just amek masa jungle tracking. so ni antara shoot-shoot aku ler. heeee. aku ada upload kat facebook.