Personalie

Thursday, September 8, 2011

rasa macam ragu-ragu gak bila gua bebas dari saman speed trap. apa-apa pun alhamdulillah. tak de la melayang duit gua. tapi saman salah parking tu buat gua kacau! dan-dan tu nak pegi bayar pukul10 malam. apekejadahnye nak bayar saman waktu tu. tutop dik. sila balik!

registration gua pun dah setel semalam. gua sekarang disahkan pelajar semula. gua dah nampak dah apa bakal gua jadi esok hari. gua aim itu. tadi ery fbchat dengan gua. dia balik. means semua ada di rumah. ni yang buat gua rasa benci dengan diri sendiri nih. tacing sial!