Personalie

Sunday, August 28, 2011

aku nak mengarut kat sini tadi. tapi topic tu tak best. so tak jadi lah ;( oh by the way. tahun ini tahun ke (stop kejap. sebab aku tak ingat tahun ke berapa dah)...(dan sampai sekarang pun stop lagi sebab aku memang tak ingat) yang sure dah more then 3 years la aku beraya kat rawang. ini lah kampung aku. uhuk ;)

nak cita pasal hari raya, tunggu lah raya nanti okeh. sekarang puasa pun tak habis lagi. esok aku nak pegi teropong anak bulan.

nah amek lah card raya ikhlas dari aku. ehee aku edit. photog by apit.