Personalie

Sunday, February 13, 2011

desaru dahulu


bila busan, mula godek sana godek sini. tup tup jumpa gambar lama. at desaru... time ni kaki dan seluar yang basah penuh pasir, tapi dengan steady masuk shopping complex pegi makan kenny rogers...memang steady.. dah la first ramadhan...isk isk isk cun nya pangai. tapi sementara sampai shopping complex, kepingin makan lemang. FIRST RAMADHAN DAH MAKAN LEMANG...my fevret!!yummy...

hidup aku sekarang stone saja. weekdays kerja. weekend lepak rumah kalau tak kemana. nak keluar selalu pun tak boleh. emak dah bising. duit kena simpan. kalau tak macam mana nak pelok neo sebijik. nex month convocation. duit convo kena bayar, nak melaram sikit pun pakai duit, nana suruh sponser ticket, kat jb pun kena pakai duit. duit duit dimana kau duit.

beza kot dengan kakak-kakak and abang aku. simpan duit untuk kawin. tehee. tak pulak aku fikir pasal kawin. nanti-nantilah dulu. dah ada teman lelaki baru bina mindset "ohh simpan duit untuk buat majlis geran geran"..seperti pasangan mempelai terjun dari heli dan terus duduk di atas pelamin. bukan terjun heli masok hell yah...tehee. takde takde. aku suka yang simple-simple saja. sekadar majlis akad nikah dan kenduri kesyukuran dah cukup.