Personalie

Monday, October 18, 2010

merah bagi aku marah

dah la huduh. sekarang dah bertambah-tambah huduh. bengkak dimata makin menjadi-jadi. tak pun orang panggil dia "mata panda". gua bukan samseng jalanan yang baru lepas tibai makhluk cilaka. bukan!. gua adalah hamba Allah yang sedang bertungkus lumus menyiapkan final year pojek yang lagi bape ari nak pezen. bajet focus sangat lah hadap laptop. haktuii sama gua!! asal bangun dari pertapaan dan melihat dunia luar, gua rasa kabur semua nya! ahh tolong jangan tarik nikmat yang satu ini. gua sayang!

busy busy gua pun, hari-hari gua and member layan cite hantu. gila cool member gua dua orang tu. nampak jek lembik dan selalu menjadi mangsa buli. sekali tengok cite antu, rilek jek! sikit pun tak goyang. gua and lagi duahekor malaun yang nampak ganas dan otai, lak yang over jerit! rasa cam buat consert scremo lak. siap hentak-hentak kepala dekat dinding. gua bukan takot. sikit pun tak gentar la. tapi gua tak sanggop nak hadap muka huduh hantu-hantu tu. takot terkenan lak kat baby gua nanti.

semalam gua mimpi ex gua. hmm ntah la. hoho. da lama tak tanya kabo. gua kan sombong cam musang ekor kembang.