Personalie

Saturday, October 2, 2010

kerja dua jam

ctrl A --> ctrl C --> ctrl V --> edit sikit-sikit --> website siap.

bukan nak cakap hebat la. tapi nak puji tu boleh lah. dua jam dok mengodam. aku tak mahu lah mengecewakan harapan mengunung abang aku kan. so sepenuh keikhlasan hati aku menyiapkan web page untuk company dia. terlalu simple dan huduh. tapi kemas. yang part kemas tu aku suka. hehe. aku fikir kejap lagi mesti angah mengamuk tengok web page dia. alaaa angah..tu jek yang sempat ya buat. project ya banyak lagi tak siap. huhu. but dont worry. web page kamu akan di upgrade after project ya siap ye...im sorry.

serabot tak meja. hoho