Personalie

Tuesday, October 12, 2010

gadis bekerjaya

seperti mana sususan gigi aku, sebegitulah susunan ayat aku tadi. yang penting main point sampai.


harini buat pertama kali aku di intebiu berdasarkan apa yang aku blaja since 2007. pegi intebiu tanpa prepare apa-apa. biasa lah. orang steady memang tak amek pot hal remeh temeh ni. apa yang dia tahu, otw nanti, dia nak tido. memandangkan aku hanya tido sejam jek semalam.

baju kurung, wedges and handbags. ahh tak kesah lah korang nak panggil aku bapok. aku terpaksa weh, terpakse menuka penampilan aku seketika. geli pun ada juga. tudung wajib lilit-lilit. biar sampai tercekik. agak-agak incik tukang intebiu main kasar dengan gua, gua lilit jek dia sekali. aku juga dah lantik sorang PA untuk setel kan sijil-sijil aku, deal with pacik taxi dan blalala.

sementara tunggu jam 2 petang, maka sesi menghafal dialog-dialoq comman pun bermula. my name is metot. i was born and raise in rawang, selangor. i am currently studying at UTM and will graduate with a degree in comp sc in dec. i have ability to cope with failures and ...ahh cukup cukup!! inilah padahnya kalau bodoh bahasa penjajah. gila penat nak melayan apek tukang intebiu ni. tanya kaba sudah la. oke oke..overall intebiu session tadi oke.

good luck kepada member-member yang bakal di intebiu esok, lusa esok esok dan esok.