Personalie

Sunday, October 26, 2014

545

last week. gua se family berholiday. 3 days 2 nights. actually dah plan  nak pegi redang since may last year. but then naura operate, jadi batal semuanya. so after bincang-bincang we orang tukar plan. dari redang, gua se family ke pangkor! yey! untuk percutian kali ini, dorang-dorang yang organize from A to Z. hotel, package, booking itu ini, plan itu ini, survey itu ini. gua tak amek pot. sebab gua acah-acah busy. jadi gua mengangkang sampai ke sudah. heee.

berbeza dengan beberapa family members yang lain, gua akui, ini first time gua datang pangkor. hiks. ok tak payah nak terbeliak sangat mata tu. rileks. takot terkeluar plak dari soket. huhu. so trip kali ni semua dapat join. Alhamdulillah. tak ada yang terkecuali. huhu.

kereta 1 / room 1 (group tua): abah, mak, ayong, abang amin dan akid
kereta 2 /  room 2 (group power): syam, kak sarah, srikandi perkasa, nana, dan hana
kereta 3 / room 3 (group asik tidur je): ala, abang nizam, erry, apit, and naura

lokasi membongkang: Anjungan Beach Resort (3 rooms for 3 days 2 nights)
aktiviti: apa lagi, mandi mandi mandi je la.
total expenses: gua tak tahu. pegi tanya bendahari.

dengan niat nak show off kebahagian gua se family bercuti, sila hadap gambar-gambar di bawah.




















harap maklum. tu stokin. bukan kulit kaki. 

544


ni choco lava cake! petang tadi membaking. tak sedap pun. 

Sunday, October 12, 2014

543

gua sayu bhaii. 


Allahummasolliala sayyidina Muhammad waala ali sayyidina Muhammad. 

Thursday, October 2, 2014

542

wahai merpati putih. bawa aku terbang tinggi. hati aku dah mati di sini.